MBS-fit

Huisregels

 

Huisregels MBS-Fit

 

MBS-Fit wil een omgeving creëren waar alle leden veilig en met veel plezier kunnen sporten. Wij vragen de leden om zich aan de lifestyle boutique regels te houden voor de veiligheid van het personeel en vooral de leden. Een lid kan op de huisregels geattendeerd worden. Indien u vragen heeft kunt u zich melden bij de balie van de lifestyle boutique.

  1. Het dragen van sportkleding en sportschoenen is verplicht. Het sporten met ontbloot bovenlichaam is verboden. Gerafelde, gescheurde of onwelriekende kleding is niet toegestaan. Het dragen van een singlet is toegestaan mits het geen halterhemd is. Tevens zijn hoofddeksels in iedere vorm (petjes, doeken) niet toegestaan tijdens het sporten tenzij er een medische of godsdienstige reden voor is.
  2. Schoeisel dient voorzien te zijn van een niet-afgevende rubberzool, straatschoeisel of buiten gedragen sportschoenen zijn niet toegestaan in de sportruimte.
  3. De sporter dient ieder toestel schoon en droog achter te laten voor de volgende persoon. Tevens is tijdens het sporten het gebruik van een sporthanddoek verplicht.
  4. U dient alle kleding en/of waardevolle spullen zelf in een vrije locker op te bergen en deze op slot te doen en voor het verlaten van de sportclub weer te ontruimen. Lockers die langer dan 48 uur bezet worden gehouden, worden door een medewerker van MBS-Fit geopend, waarna de spullen verwijderd worden. Voor ontstane schade of verlies aan slot of spullen, is MBS-Fit op geen enkele wijze verantwoordelijk.
  5. Verboden in de boutique: dieren, roken, gebruik van alcohol.
  6. Verboden in de boutique: het gebruik van en/of de handel in spieropbouwende of stimulerende middelen. Bij overtreding van deze regel behoudt MBS-Fit zich het recht voor om het lid per direct zijn lidmaatschap te ontzeggen.
  7. Minderjarigen onder 12 jaar oud worden niet toegelaten als lid bij MBS-Fit.
  8. Het gebruik van uw mobiele telefoon is alleen toegestaan indien u andere leden daar niet mee hindert.
  9. MBS-Fit heeft het recht om mensen toegang tot de boutique te weigeren indien naar oordeel van MBS-Fit, toelating tot de boutique schadelijk kan zijn voor de boutique, leden of het personeel.
  10. MBS-Fit, het personeel en management zijn niet aansprakelijk voor enigerlei schade die een persoon binnen of buiten de club oploopt.

 

Versie 6 april 2019

Stuur ons een bericht of kom langs !

Oegstgeest

MBS-fit

Kempenaerstraat 93

2341 GK OEGSTGEEST

tel : 071-8893252

email : info@mbs-fit.nl